Interviews

PICTURILE sale – în cadrul unei expoziții în Palma de Mallorca! Alina Poloboc: „A trecut excelent”

Alina Poloboc, bloggeriță și pictoriță, trăiește emoții intense în ultima perioadă, având în vedere că picturile sale au fost prezente, în premieră, în cadrul unei expoziții amenajate pe teritoriul unui hotel din Palma de Mallorca, la 30 aprilie curent.

„Expoziția a trecut excelent! Am avut parte de cele mai frumoase trăiri, surprize şi sentimente. Evenimentul a avut loc pe teritoriul hotelului în afara oraşului. Eu am ales cel mai frumos loc de pe teritoriu, mă aflam lângă un lac, un pod din lemn şi colivii mari de papagali. Am avut parte de un timp frumos, doar că, cu puțin soare) Am cunoscut o mulțime de oameni, localnici şi turişti, care m-au susținut mult în ceea ce fac”, a povestit Alina pentru SHOK.md.

Pictorița s-a arătat extrem de fericită de faptul că a reușit să vândă două tablouri chiar de la prima expoziție. „Am vândut două tablouri şi mai am o comandă pe care urmează să o realizez. Pentru mine, este enormă fericire, pentru că scopul meu principal era să particip, nu mi-am putut imagina, că din prima zi deja voi vinde ceva 🙂 Un tablou l-am vândut unei persoane din Mallorca şi alt tablou l-am vândut unui bărbat, care între timp a devenit un prieten foarte bun – el a venit din Suedia pentru expoziția mea şi pentru a mai vedea câte ceva prin Mallorca. Şi tabloul pe care urmează sa-l fac este pentru proprietara hotelului pe teritoriul căruia s-a desfăşurat festivalul. E o doamnă extraordinară, care m-a susținut şi m-a ajutat mult”, a menționat tânăra.

Alina a mărturisit că deja planifică următoarea expoziție, „care va fi într-un loc minunat de pe insulă” și a mulțumit tuturor celor care îi sunt alături:

„Mulțumesc prietenilor mei, care au fost alături de mine în timpul expoziției şi m-au ajutat! Mulțumesc celor, care de la distanță, mi-au fost aproape şi m-au susținut”.

SHOK.md vă prezintă o galerie foto cu picturile Alinei, dar și cu locația superbă, unde s-a desfășurat expoziția:

alina2
alina3
alina4
alina5
alina6
alina7
alina8
alina9
alina10
alina11
alina12
alina13
alina14

Related posts

Un 8 martie DEOSEBIT! Alina Poloboc, alături de pictori din toată lumea – la prima EXPOZIȚIE COLECTIVĂ

Alina Poloboc

Путь к успеху Алины Полобок (Alina Poloboc) (ЛИЦА УЛИЦ)

Alina Poloboc

#FUN TIME CU ION JALBĂ – Invitată Alina Poloboc

Alina Poloboc

Leave a Comment